Tinucci Architects

Penthouse B
Melide

The penthouse is developed on one level, for a total of about 200 sqm. The entire living and sleeping area overlooks the lake with large windows. The minimalist style, defined by a dominant white colour nuance, is highlighted by natural materials such as wood and stone. The panoramic terrace with swimming pool is defined in its multiple zones by wood and stone, which also characterise the colour scheme. The concept defines elegant and sober spaces, aimed at the quiet and relaxation of the lake. Diffuse and reflected lighting completes the mood.

Client                        Private

Location                   Melide – Switzerland

Team Work              Co-Design Arch. Pietro Corcione  /  Studio Bonofiglio – Executive Lighting Project

Consultancies

Photo                         Alessandro Ciampi

Year                           2018